Europese afsluiter: zet €10 in op Roma - Leverkusen en pak €50 aan Free Bets!

Europese afsluiter: zet €10 in op Roma - Leverkusen en pak €50 aan Free Bets!

2 mei - 14:30

Na twee heerlijke avondjes vol Champions League-voetbal is het donderdagavond tijd voor de halve finales van de Europa League. AS Roma neemt het op tegen het nog altijd ongeslagen Bayer Leverkusen. Pak bij TOTO maar liefst €50 aan Free Bets wanneer je als nieuwe speler €10 inzet op dit spannende duel!

Zo werkt de actie van TOTO

Nog geen account bij TOTORegistreer je dan hier en profiteer direct van deze welkomstactie! Stort een bedrag van €10 op je account en zet deze in op een weddenschap met een quotering van minimaal 1.50 rondom het duel tussen AS Roma en Bayer Leverkusen. Na het duel en de verwerking daarvan ontvang je 50 euro aan free bets, in de vorm van vijf free bets met een waarde van €10 per stuk. Deze free bets blijven vervolgens zeven dagen geldig!

Op deze manier maak je een account aan:

1. Ga naar TOTO via een van de links in dit artikel en maak een account aan
2. Activeer de bonus en stort vervolgens €10
3. Plaats minimaal €10 op een weddenschap voor de wedstrijd AS Roma - Bayer Leverkusen. De minimale quotering van deze weddenschap is 1.50
4. Na de wedstrijd ontvang je jouw free bets

Roma vindt in Bayer Leverkusen een geduchte tegenstander in de Europa League. Die Werkself verloren al 46 wedstrijden op rij niet en zijn slechts twee duels verwijderd van het magische record van Benfica. Xabi Alonso heeft al aangegeven nog langer bij de club te blijven en Leverkusen lijkt favoriet, maar Roma kan nooit worden uitgevlakt in een Europees toernooi. 

Maak gebruik van de 'vroege uitbetaling'
TOTO introduceert de vroege uitbetaling: komt de ploeg van jouw keus op een voorsprong van twee doelpunten? Dan is je weddenschap al sowieso winnend, zelfs wanneer de tegenstander een comeback weet te forceren. Lees hier meer over de vroege uitbetaling! 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.