Beschonken Carragher interviewt Sancho na Dortmund-glansrol en gaat viraal

Beschonken Carragher interviewt Sancho na Dortmund-glansrol en gaat viraal

2 mei - 07:45 Laatste update: 09:29
28

Jadon Sancho heeft woensdagavond na zijn glansrol in de halve finale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain een bijzonder interview afgelegd met Jamie Carragher. De analist van CBS Sports had duidelijk wat achter de kiezen toen hij de Engelse vleugelaanvaller vragen stelde. 

Carragher was toeschouwer bij het duel tussen Dortmund en PSG (1-0). Vanaf de Gelbe Wand, waar hij feest vierde met Dortmund-supporters en het bier rijkelijk vloeide, zag de oud-verdediger van Liverpool Sancho uitblinken op het veld. 

De eerste vraag vanuit de studio van CBS Sports was dan ook of Carragher wel nuchter genoeg was voor het interview. Carragher kwam vervolgens maar moeilijk uit zijn woorden, waarna hij Sancho er maar bij haalde. "Ik waardeer de complimenten, maar het is nog niet voorbij", aldus de Engelsman, die na zijn ruzie met Manchester United-manager Erik ten Hag bij Dortmund weer lijkt te zijn opgeleefd. 

Dat Carragher een topdag beleefde in Dortmund, blijkt wel in de onderstaande beelden. Ook voor de wedstrijd nam de analist het er al van. Acht biertjes, zoveel gingen er uiteindelijk in.