VI weet het zeker: Slot wordt Liverpool-trainer, witte rook heel snel verwacht

VI weet het zeker: Slot wordt Liverpool-trainer, witte rook heel snel verwacht

26 april - 07:55 Laatste update: 11:11
74

Voetbal International weet het zeker: Arne Slot wordt de nieuwe trainer van Liverpool. De Engelse topclub hoopt deze vrijdag nog met witte rook te kunnen komen. 

Slot bevestigde donderdagavond zowel voor het duel met Go Ahead Eagles (1-3) als na de wedstrijd de verregaande interesse van Liverpool. De trainer van nu nog Feyenoord gaf aan graag de stap te willen maken. Die komt er ook, aldus VI. 'Vrijdag hopen The Reds met Feyenoord tot een definitief akkoord te komen', zo is te lezen. 

Liverpool, dat afscheid neemt van Jürgen Klopp, kwam aan de hand van data terecht bij Feyenoord-succestrainer Slot. Zijn reputatie in Engeland groeide snel toen hij door bookmakers als favoriete kandidaat werd aangewezen. Toen de eerste onderhandelingen plaats hadden gevonden, kwam de interesse van Liverpool in Slot in een stroomversnelling. 

Zelf gaat Slot ervan uit dat Feyenoord en Liverpool een akkoord bereiken. De ploeg van onder anderen Virgil van Dijk, Cody Gakpo en Ryan Gravenberch meldde zich al voor de bekerfinale voor hem, zo onthulde hij op de persconferentie na afloop van de wedstrijd in Deventer.