Hoge odd voor kopgoal van Kane

Kane moet Tuchel-vertrek én volgende gigantische zeperd van Bayern uitstellen

5 maart om 12:00

ADVERTORIAL - Bayern München bevindt zich in een zwaar seizoen en moet dinsdag imponeren tegen SS Lazio. De Italianen wonnen het thuisduel en die taak ligt nu ook voor Der Rekordmeister op de agenda in de eigen Allianz Arena. Speel met TOTO mee voor een hoge quotering wanneer Kane een kopgoal weet te maken! 

Erop of eronder voor Bayern

Bayern werd de afgelopen elf seizoenen kampioen van Duitsland, maar aan die heerschappij lijkt een einde te komen. Het ongenaakbare Bayer Leverkusen staat maar liefst tien punten voor en daarom zal Bayern langzaam de blik op plek twee moeten werpen. In Europa kan de Duitse grootmacht nog wél hoge ogen gooien, maar dan moeten de zaken worden rechtgezet tegen Lazio. 

De Italianen wonnen thuis met 1-0 en gaan richting Duitsland om die voorsprong te verdedigen. Het is echter de vraag of Lazio bestand is tegen Kane: de Engelsman was tot dusver goed voor zeventien treffers in twaalf Bundesliga-duels. De spits had geen moeite zich aan te passen in Duitsland en gaat met afstand aan de leiding in de topscorersklassementen. 

Kane wist ook in de Champions League-groepsfase drie keer te scoren in drie duels en zal proberen zijn moyenne hetzelfde te houden óf te vergroten. Bij Bayern zijn de vleugelspelers niet in goede doen en kunnen wij voorzetten verwachten. Weet Kane een kopgoal te maken tegen Lazio? Dan speel je bij TOTO de verhoogde quotering van 4.50! Normaliter ligt deze quotering op ongeveer 4.25. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust