Hoge odd voor hoofdrol van Gakpo in FA Cup

Gakpo krijgt gouden kans zich definitief in basis te spelen bij vertrekkende Klopp

28 februari om 14:00
Laatste update: 28 februari om 14:22

ADVERTORIAL - Liverpool neemt het woensdagavond op tegen Southampton in de vijfde ronde van de FA Cup en kan Cody Gakpo beter dan ooit gebruiken. Met de blessure van Darwin Núnez en de terugkerende Mohamed Salah kan de Nederlander nu écht van waarde zijn voor manager Jürgen Klopp. Speel bij bookmaker Unibet mee met hoge odds voor een belangrijke rol van Gakpo!

Steeds meer vertrouwen in Gakpo

Gakpo maakte in de winter van 2023 de veelbelovende overstap naar Liverpool en ruim een jaar later mag de Nederlander spreken van een goede periode. De aanvaller speelde tot dusver in 24 van de 26 wedstrijden van The Reds in de Premier League en paste zich steeds beter aan aan het Engelse spel. Met vijf doelpunten en drie assists heeft Gakpo zeker al een verschil gemaakt, vooral gezien het feit dat de speler nog niet eens aan de helft van alle speelminuten kwam.

Ziekenboeg Liverpool biedt uitkomst

Met de blessure van landgenoot Ryan Gravenberch in het afgelopen weekend is de ziekenboeg van Liverpool groter dan ooit. Salah lijkt weer fit genoeg om te starten, maar voor Núñez komt het duel met Southampton waarschijnlijk te vroeg. Gakpo startte in de finale van de Carabao Cup en liet daar goede dingen zien, waaronder een poging op de paal. Met de afwezigheid van Núñez zal Klopp de naam van Gakpo samen met die van Virgil van Dijk vrijwel als eerste op het startformulier zetten.

De odd

Bij bookmaker Unibet speel je een verhoogde odd voor een doelpunt van Gakpo. Weet de Nederlander in de beker te scoren tegen Southampton? Dan pak je 2.80 keer je inleg. Twee treffers van de Nederlander levert je maar liefst 9.50 keer je inleg op! Een assist van de aanvaller levert je zes keer je inleg op. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust