Hoge odd voor goal en assist De Bruyne

City kan ministap zetten op weg naar volgende treble en rekent op fitte De Bruyne

27 februari om 14:15

ADVERTORIAL - Manchester City treedt dinsdag aan in de vijfde ronde van de FA Cup en treft Luton Town. The Citizens pakten vorig seizoen de treble en zijn nog steeds op alle fronten actief, waardoor een volgende stunt nog altijd mogelijk is. Bookmaker Unibet zit klaar voor een hoofdrol van Kevin De Bruyne, die op waanzinnige wijze is teruggekomen van zijn blessure. 

Indrukwekkende cijfers voor teruggekeerde Belg

De Bruyne miste dit seizoen maar liefst achttien wedstrijden vanwege langdurige hamstringproblemen, maar sinds medio januari is dé spelmaker van de Premier League weer op het voetbalveld te vinden. Dat deed de middenvelder, die al jarenlang wordt toegezongen door manager Pep Guardiola, niet zonder succes: in de eerste vier wedstrijden sinds zijn terugkeer was De Bruyne goed voor een goal en vier assists.

De spelmaker zal proberen zijn moyenne voor het einde van het seizoen nog op te krikken. Het lijkt erop dat Phil Foden rust krijgt van Guardiola en dat De Bruyne vanaf minuut één zal spelen. Weet de Belg twee keer te scoren tegen Luton? Dan pak je bij bookmaker Unibet maar liefst elf keer je inleg! Een assist van De Bruyne levert je 2.35 keer je inleg op. 

City zal als absolute topfavoriet aan het duel beginnen en The Citizens zijn op dreef. De achterstand op koploper Liverpool bedraagt slechts één punt en de afgelopen vijf wedstrijden werden slechts twee punten verspeeld. Bovendien is Erling Haaland ook terug van weggeweest en kan de Noor op heerlijke wijze worden bediend door De Bruyne. De middenvelder was het afgelopen seizoen al goed voor zeven doelpunten en achttien assists in het gouden jaar van City. 

Guardiola stelde op de persconferentie dat bij zijn komst in Engeland de FA Cup niet veel voorstelde, maar inmiddels is het bekertoernooi een belangrijk onderdeel van het Engelse voetbal, mede door de kleinere League Cup en Carabao Cup. Weet City te winnen, vallen er vier of meer goals en maakt Luton één goal of minder? Dan pak je 2.90 keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust