Wedden op doelpunten van Ogawa en Chery in de KNVB-beker tegen SC Cambuur

Waarom NEC tegen Cambuur kan vertrouwen op KNVB-bekergiganten Ogawa en Chery

27 februari om 11:00

ADVERTORIAL - Dinsdagavond wordt de eerste halve finale van de strijd om de KNVB-beker gespeeld. SC Cambuur neemt het in eigen huis op tegen NEC. Blik vooruit en speel mee bij TOTO! In deze preview speciaal aandacht voor Koki Ogawa en Tjaronn Chery.

Met Cambuur tegen NEC staat er een duel op het programma tussen een club uit de Keuken Kampioen Divisie en een Eredivisionist. De verschillen tussen beide clubs zijn groot, maar één ding hebben ze gemeen: het bereiken van de bekerfinale zou een historische prestatie zijn. We kunnen dan ook een wedstrijd tot op het scherpst van de snede verwachten.

Ogawa en Chery als een vis in het water

Cambuur is omhoog aan het klimmen in de KKD en speelt dan wel thuis, maar het NEC van na de winterstop maakt enorm veel indruk. Dat geldt ook voor Ogawa, de Japanse spits die voor één seizoen van Yokohama FC is gehuurd. In de Eredivisie heeft Ogawa zo zijn momenten, maar met name in het bekertoernooi is hij on fire. In alle bekerduels die de Japanner tot nu toe speelde, tegen achtereenvolgens GVVV, Go Ahead Eagles en ADO Den Haag, kwam hij tot scoren. 

Ogawa is tot nu toe een Nijmeegs schot in de roos gebleken en geldt ook voor winteraankoop Chery. De creatieve middenvelder zorgt er met zijn spel voor dat de naam van de in de winter vertrokken spelmaker Magnus Mattsson niet meer wordt genoemd in De Goffert. Chery eist ballen op, dribbelt erop los en was in de zes wedstrijden die hij dit seizoen voor NEC speelde goed voor drie goals en één assist. Net als Ogawa ligt ook Chery het bekervoetbal. Tegen ADO gaf hij één assist en kwam hij zelf ook één keer tot scoren en daarmee had hij een groot aandeel in het bereiken van de halve finale.

De odds 

TOTO heeft mooie quoteringen rondom het duel tussen Cambuur en NEC. Het wedplatform biedt een gecombineerde Betbuilder quotering van 3.25 aan voor wanneer Ogawa scoort en NEC binnen de reguliere speeltijd wint. Diezelfde weddenschap kan je spelen voor Chery, met een bijbehorende quotering van 4.00. Denk je dat Chery zijn bekerprestatie van afgelopen keer tegen ADO kan herhalen? TOTO biedt een Goalgetter Boost van 17.00 aan voor wanneer Chery scoort én een assist geeft. 

Klik hier om (één van) de weddenschap(pen) te spelen bij TOTO!

Welkomstactie (24+)

Ben jij nog geen speler bij TOTO en ben jij 24 jaar of ouder? Dan kun je in de dagen van de halve finales van het bekertoernooi gebruikmaken van de speciale welkomstactie. Bij die actie wordt een speciale quotering van 50.00 aangeboden voor winst van Feyenoord tegen FC Groningen. Die twee teams nemen het donderdagavond in De Kuip tegen elkaar op. De winnaar van dat duel speelt op 21 april in datzelfde adembenemende decor tegen Cambuur of NEC.

Klik hier om je te registreren bij TOTO en de welkomstactie te spelen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust