Vermoedelijke opstelling Feyenoord

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot voert weer wijziging door in de aanval

25 februari om 09:45
Laatste update: 25 februari om 09:45

Arne Slot gaat naar alle waarschijnlijkheid toch weer een wijziging aanbrengen in zijn opstelling voor het duel met Almere City. De coach van de Rotterdammers speelde tegen AS Roma nog met Bart Nieuwkoop als buitenspeler, maar de verdediger van origine lijkt toch weer plaats te moeten maken.

Slot lijkt wel vast te houden aan dezelfde defensie als tegen Roma. Thomas Beelen krijgt nog altijd het vertrouwen naast David Hancko en ook Lutsharel Geertruida en Quilindschy Hartman lijken van de partij. Beelen maakte enorme indruk in het tweeluik met AS Roma en kan dus op een basisplek rekenen tegen Almere. Timon Wellenreuther vervangt de nog altijd geblesseerde Justin Bijlow. 

Voor het middenveld gaat Slot voor Quinten Timber, Mats Wieffer en Calvin Stengs. De drie zijn al maanden het vaste centrale blok van Slot, waardoor bijvoorbeeld Ramiz Zerrouki weer op de bank plaats mag nemen. In de aanval lijkt Yankuba Minteh weer de voorkeur te krijgen boven Nieuwkoop. De verdediger startte tegen Roma nog op rechtsbuiten, maar tegen Almere lijkt Slot te kiezen voor de Zambiaan naast Santiago Gimenez en Igor Paixão.

Vermoedelijk opstelling Feyenoord: Wellenreuther, Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman, Timber, Stengs, Wieffer, Minteh, Gimenez, Paixão.