Hoge odd voor goal van Simons tegen Bayern

Simons kan wondergoal vervolg geven in topper op bezoek bij Bayern München

24 februari om 10:00

ADVERTORIAL - Xavi Simons wist de Duitse voetbalharten het afgelopen weekend weer eens te veroveren met een wondertreffer tegen Borussia Mönchengladbach en de talentvolle Nederlander mag dat zaterdag nog eens dunnetjes over doen tegen Bayern München. Bookmaker Unibet staat klaar met heerlijke odds voor een hoofdrol van Simons tegen Bayern!

Leipzig smeekt om langer verblijf Simons 

Simons wordt door Leipzig gehuurd van Paris Saint-Germain en ook in Frankrijk is de goede reeks van de Nederlander opgevallen. Met zes treffers en zeven assists in 21 duels heeft Simons zich zonder moeite aangepast aan het hoge niveau in de Bundesliga. PSG wil de Nederlander terughalen in de zomer volgens buitenlandse media, maar Leipzig hoopt langer gebruik te kunnen maken van de Nederlander.

Tegen Mönchengladbach was het zaterdag heerlijk raak en Leipzig hoopt deze speelronde gebruik te maken van de crisis die bij Bayern heerst. Der Rekordmeister ging in het weekend weer eens onderuit en daarna werd bekend dat trainer Thomas Tuchel in de zomer vertrekt. Weet Simons gebruik te maken van de situatie van Bayern en te scoren? Dan pak je een odd van 4.75!

Leipzig staat tien punten achter Bayern, maar de recordkampioen verloor de afgelopen twee wedstrijden en is beduidend minder in vorm dan Die Roten Bullen. Heb je nog meer vertrouwen en denk je dat de Nederlander de score opent? Daar staat een odd van maar liefst 10.50 voor klaar!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust