Wedden op een doelpunt van Romelu Lukaku bij TOTO

Lukaku scoorde met de kop in De Kuip: hoe vaak deed de spits dit al voor AS Roma?

18 februari om 12:00

ADVERTORIAL - Naast Feyenoord komt vandaag ook Europa League-tegenstander AS Roma in actie. De Romeinen hopen net als de Rotterdammers een goede generale te spelen voor de return van aankomende donderdag. Blik vooruit en speel mee bij TOTO! In deze preview aandacht voor Romelu Lukaku, die toch wel imponeerde in De Kuip.

Feyenoord had handen vol aan Lukaku

Afgelopen donderdag speelde Lukaku zoals we hem kennen tegen Feyenoord. De Belg was beresterk in de duels, hield ballen vast en was goed in het combinatiespel. Thomas Beelen en David Hancko hadden hun handen vol aan de spits en bestreden hem bij tijd met verve, maar helaas voor hen ging het toch één keer fout. Lukaku dook op in de zestien en kopte de gelijkmaker achter Timon Wellenreuther.

Hoe zit het met kopballen van Lukaku bij Roma?

De kopbal van Lukaku was zo’n actie waarvan je zegt: daar kan je weinig aan doen. Toch is het niet zo dat de spits elke week met de kop scoort bij Roma. Het maken van doelpunten gaat hem met zestien stuks in vijftien wedstrijden goed af, maar slechts twee van deze goals waren met het hoofd. Toch zullen de Romeinse ploeggenoten vertrouwen op voorzetten richting de spits, die zelf ook het nodige zelfvertrouwen heeft getankt in De Kuip.

De odds

Met Frosinone treft Roma de nummer veertien van de Serie A. TOTO heeft een quotering van 2.02 staan voor één goal van Lukaku. De quotering kan je ook in combinatie met een overwinning van Roma spelen, deze wordt dan verhoogd naar 2.90. Denk je dat het Lukaku lukt om weer met het hoofd te scoren? Dan kan je de quotering van 6.75 spelen die daar voor staat.

Klik hier om één van de weddenschappen rondom Lukaku te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust