Bosz heeft geen trek in vraag van Perez: 'Geloof het allemaal wel, maar niet nu'

Bosz heeft geen trek in vraag van Perez: 'Geloof het allemaal wel, maar niet nu'

16 februari om 19:51
Laatste update: 16 februari om 19:54

Peter Bosz heeft uitgelegd waarom hij Ismael Saibari niet opstelt tegen Heracles. De Marokkaans international kampt met rugklachten, terwijl Pepi samen met Luuk de Jong in de spits zal opduiken. Ook komt Bosz met duidelijke teksten over de jarige André Ramalho.

Doordat Bakayoko ziek is, mag Pepi starten tegen Heracles. Lozano verhuist daardoor weer naar de rechterkant, vertelt Bosz. "Pepi is meer een spits, dus die zal als het goed is meer in de spits lopen. Luuk de Jong zal je als het goed is ook veel in de spits zien", zegt de trainer van PSV bij ESPN. Vervolgens legt hij ook uit waarom Saibari niet speelt. "Hij had wat last van zijn rug, dus daar wil ik verder geen risico mee nemen. Dat wil ik überhaupt niet. In de rust tegen Volendam had hij al heel veel last, daardoor heb ik hem toen eerder naar de kant gehaald. Daar moeten we voorzichtig mee zijn."

Later komt Ramalho ter sprake. Kenneth Perez vraagt zich af of Bosz het gevoel heeft dat de jarige verdediger al een andere club heeft. Het contract van Ramalho loopt namelijk af. "Daar heb ik totaal niet over gesproken met hem. Zijn kracht is dat hij supergeconcentreerd is en heel professioneel, vind ik. Hij is honderd procent zeker met zijn hoofd bij PSV", is Bosz duidelijk.

Perez vraagt zich op zijn beurt dan weer af waarom PSV dan nog niet heeft verlengd met Ramalho, als Bosz zo lovend over hem is. "Weet je, daar ga ik allemaal niet over, joh", countert de oefenmeester. "We gaan zo meteen voetballen tegen Heracles. Dortmund, contractverlengingen: ik geloof het allemaal wel, maar niet nu, vlak voor een wedstrijd."

Beluister de nieuwste #DoneDeal met zaakwaarnemer Menno Groenveld!