Hartman teleurgesteld na gelijkspel Feyenoord tegen AS Roma

Hartman heeft doelstelling binnen na remise met Roma: 'Is een goede ontwikkeling'

16 februari om 09:03

Quilindschy Hartman had gehoopt met een beter resultaat naar Italië af te reizen voor de return met AS Roma. Feyenoord speelde in De Kuip met 1-1 gelijk tegen de Italiaanse ploeg in de tussenronde van de Europa League, maar dit stemt de linksback niet tevreden. Wel was Hartman tevreden met zijn assist op Igor Paixão.

"We deden elkaar pijn precies op het moment dat je het niet helemaal verwachtte", begint Hartman tegenover ESPN na afloop van de wedstrijd. Feyenoord stond bij rust met 1-0 voor, maar uiteindelijk werd het nog 1-1. "Dan hoop je wel met een beter resultaat dan 1-1 weer terug te gaan naar de kleedkamers. Ik denk dat we eerder teleurgesteld zijn dan tevreden."

Hartman was bij de openingstreffer van Igor Paixão goed voor de assist en dit gaf de verdediger een goed gevoel. "Ik was er al een tijdje naar op zoek", zo legt de verdediger uit. Hij had zichzelf het doel gesteld om dit seizoen meer assists te halen dan vorig seizoen. "Nu heb ik er één meer dan vorig seizoen. Dat is een goede ontwikkeling. Het kan allemaal nog veel meer, maar het is wel lekker dat het een keer goed valt."

De return tussen Feyenoord en AS Roma staat op het programma voor donderdag 22 februari in Italië. De winnaar van dit tweeluik plaatst zich voor de achtste finales van de Europa League.