Arne Slot rekent niet op Quinten Timber en Lutsharel Geertruida tegen AS Roma

Slot ontkent griepepidemie Feyenoord, wel personele problemen richting AS Roma

14 februari om 14:38
Laatste update: 14 februari om 14:47

Arne Slot rekent bij Feyenoord niet op de inzetbaarheid van Quinten Timber en Lutsharel Geertruida voor de Europa League-wedstrijd tegen AS Roma. Het duel op donderdag lijkt te vroeg te komen voor Timber, terwijl Geertruida ziek is. Ook het meespelen van Santiago Gimenez is nog onzeker.

"Er is geen sprake van een griepepidemie", begint Slot op de persconferentie in aanloop naar de tussenronde van de Europa League. "Geertruida is ziek en de teammanager ook. Verder zijn alle spelers er vandaag bij. Als Geertruida morgen op het veld zou staan, zou dat een enorme meevaller zijn. Maar ik ga daar niet vanuit", aldus Slot. Ook het meespelen van Timber acht de coach van Feyenoord onwaarschijnlijk. "En Gimenez wordt as we speak getest." Timber liep vorige week in het eredivisieduel met AZ een hersenschudding op, Gimenez kampt met een kuitblessure. 

Quilindschy Hartman verwijst de griepverhalen ook naar het rijk der fabelen. "Het is niet zo groot als ik online las. Één of twee spelers hadden wat last. Ik ben in ieder geval topfit", reageert de linksback tegenover RTV Rijnmond. 

Feyenoord - AS Roma begint donderdag om 18.45 uur.