Van Bronckhorst heeft hoop: 'Ik denk dat Feyenoord echt een goede kans heeft'

'Feyenoord heeft echt goede kans, leuk hoe ze op de kaart zijn gezet in Europa'

14 februari om 08:20

Giovanni van Bronckhorst denkt dat Feyenoord 'echt een goede kans maakt' tegen AS Roma in de tussenronde van de Europa League. Donderdag staat de eerste ontmoeting tussen die ploegen op het programma in De Kuip.

Van Bronckhorst, die zelf natuurlijk een rijk verleden heeft bij Feyenoord, gelooft in een goede afloop tegen Roma. Vorig seizoen gingen de Rotterdammers in de Europa Leagye ten onder tegen de Romeinen, terwijl Feyenoord een jaar eerder de Conference League-finale verloor van datzelfde Feyenoord. "Ik denk dat Feyenoord echt een goede kans heeft, ook al hebben de Italianen met de Belg Romelu Lukaku en de Argentijn Paulo Dybala een paar geweldige spelers in de aanval", zegt Gio in gesprek met De Telegraaf.

"Belangrijk wordt of Quinten Timber op tijd fit is. De spelers van Feyenoord moeten alles geven", gaat Van Bronckhorst verder. "In de vorige wedstrijden tegen AS Roma, maar ook tegen Lazio eerder dit seizoenen, waren de verschillen heel klein. Feyenoord had tegen Lazio twee keer moeten winnen zelfs."

Van Bronckhorst, die als trainer kampioen werd met Feyenoord, ziet dat het in de afgelopen jaren goed gaat met De Stadionclub. "Ik vind het leuk hoe Feyenoord de laatste seizoenen op de kaart is gezet in Europa."