Hoge odds voor topper tussen Bayer Leverkusen en Bayern

Kane kan Bayern naar koppositie schieten en heerlijke reeks van Alonso eindigen

10 februari om 13:00

ADVERTORIAL - Het is zaterdag tijd voor wat nu al dé wedstrijd van het jaar is in de Bundesliga: Bayer Leverkusen ontvangt Bayern München. De ploeg van Xabi Alonso is al dertig wedstrijden ongeslagen, maar moet rekening houden met een in topvorm verkerende Harry Kane. Speel mee bij TOTO voor hoge quoteringen bij deze Duitse kraker! 

Teken aan de wand voor Alonso

Leverkusen stond dinsdag tegenover VfB Stuttgart in de Duitse beker en had het lastig. In de blessuretijd viel de winnende treffer pas voor Die Werkself. In de Bundesliga staat de ploeg op zestien overwinning en vier gelijke spelen, maar de wedstrijd tegen Bayern zal een enorme test zijn. Der Rekordmeister steekt in topvorm en won de afgelopen drie wedstrijden in de competitie.

Bayern ziet een achterstand van twee punten op Leverkusen en kan met een overwinning de nieuwe koploper worden. Kane wist in zijn eerste twintig wedstrijden maar liefst 24 keer te scoren. Staat de Engelsman weer op in deze kraker? Twee treffers van de spits levert je een verhoogde quotering op van 7.50!

Leverkusen wist tot dusver 52 keer te scoren in de Bundesliga en moet alleen Bayern (59) voor zich laten in die statistiek. Scoort Leverkusen in eigen huis in beide helften? Daar staat eveneens een verhoogde quotering voor klaar van 3.20!

Bij Leverkusen is Jeremie Frimpong dit seizoen een vaste waarde. De Nederlandse rechtsback bestrijkt de hele flank en was tot dusver al goed voor vijf goals en zeven assists. Zorgt Frimpong voor een goal óf assist tegen Bayern? Speel bij TOTO mee met een verhoogde quotering van 2.75!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust