Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz wijzigt op één plek ten opzichte van Ajax-uit

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz wijzigt op één plek ten opzichte van Ajax-uit

11 februari om 10:00
Laatste update: 11 februari om 10:00

PSV-trainer Peter Bosz heeft weer wat te kiezen voor de uitwedstrijd tegen FC Volendam van zondag. Joey Veerman keert na blessureleed terug in de selectie voor het duel met zijn voormalig broodheer.

Vorig weekend, toen PSV het in Amsterdam opnam tegen Ajax, moest Bosz flink puzzelen. Inmiddels zijn Veerman, Sergiño Dest, Malik Tillman en Ricardo Pepi volledig hersteld en fit genoeg om te spelen. Alleen de langdurig geblesseerde Noa Lang is samen met Guus Til en Armel Bella-Kotchap afwezig in het vissersdorp. Laatstgenoemde maakte vrijdag bij Jong PSV weer minuten en is op de weg terug.

Bosz gaf op het persmoment van vrijdag aan de wedstrijd tegen Volendam zeer serieus te nemen. De verwachting is dan ook dat Veerman meteen terugkeert in de basiself, wat ten koste gaat van Mauro Júnior. Verder blijft de ploeg van Bosz ongewijzigd ten opzichte van de wedstrijd tegen Ajax. Het betekent dat Ismael Saibari weer als aanvallende middenvelder start.

Volendam en PSV trappen zondag om 16.45 uur af.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Saibari; Bakayoko, De Jong, Lozano

Benieuwd hoe data een rol speelt in Europese toptransfers? Check #DoneDeal!