Trauner 'meerdere weken' aan de zijlijn, Feyenoord geeft update Timber

Trauner 'meerdere weken' aan de zijlijn, Feyenoord geeft update Timber

9 februari om 16:22

Feyenoord moet het komend weekend tegen Sparta Rotterdam definitief stellen zonder Quinten Timber en Gernot Trauner, zo bevestigt de Stadionclub op de officiële kanalen. Alireza Jahanbakhsh keert na een avontuur op de Azië Cup terug bij de selectie.

Timber en Trauner vielen afgelopen woensdag tegen AZ (2-0) uit met blessures. De middenvelder kreeg een bal tegen zijn hoofd en liep daarbij een hersenschudding op. 'Het competitieduel van zondag zal hij nog aan zich voorbij moeten laten gaan', klinkt het. Het is onduidelijk of Timber de wedstrijd van donderdag tegen AS Roma kan halen.

Met een bovenbeenblessure staat Trauner 'meerdere weken' aan de kant. Daarnaast mist Feyenoord zondag in de Rotterdamse derby het drietal Justin Bijlow, Thomas van den Belt en Gjivai Zechiël. Jahanbakhsh maakt zijn rentree in de wedstrijdselectie. De aanvaller was in de kwartfinales van de Azië Cup nog de held, toen hij in de blessuretijd tegen Japan vanaf de penaltystip de winnende goal maakte. In de halve finales werd Iran uitgeschakeld door Qatar.

Arne Slot is beducht voor Sparta. "Ze spelen goed en verzorgd voetbal en op basis daarvan hebben ze qua resultaat niet altijd gekregen wat ze verdienden", zegt de trainer. "Daarnaast komen ze zeker in uitwedstrijden goed voor de dag."

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!