Hoge quotering voor goal Malen

Malen wil met Dortmund vervolg geven aan sterke track record tegen Freiburg

9 februari om 16:00
Laatste update: 9 februari om 16:01

ADVERTORIAL - Borussia Dortmund lijkt dit seizoen niet mee te doen om de landstitel, maar Die Schwarzgelben zullen er alles aan doen om plek drie veilig te stellen en treffen vrijdag Freiburg. Donyell Malen zal met goede gevoelens terugkijken naar de laatste ontmoeting met de nummer zeven van de Bundesliga. TOTO heeft hoge quoteringen klaarstaan voor een volgende hoofdrol van de Nederlandse aanvaller! 

Malen dit seizoen al belangrijk tegen Freiburg

De laatste keer dat Dortmund en Freiburg tegenover elkaar stonden was in september van vorig jaar. De ploeg van Edin Terzic won met 2-4 op bezoek bij Freiburg en dat gebeurde onder meer door een treffer van Malen. Deze keer wordt het affiche uitgevochten in de thuisbasis van Dortmund en vorige keer eindgde dat duel in 5-1.

Malen was dit seizoen al goed voor zeven doelpunten en zal in Freiburg een goede kandidaat zien om zijn achtste treffer te maken. Weet Dortmund te winnen en komt Malen op het scorebord? Dan pak je een quotering van 3.00! Eind januari was Niclas Fullkrüg nog goed voor een hattrick tegen Bochum. Weten zowel Fullkrüg als Malen te scoren? Dan pak je ruim vijf keer je inleg met de quotering van 5.25!

De Nederlandse aanvaller was op 20 januari nog twee keer trefzeker tegen FC Köln en wacht sindsdien op zijn volgende treffer. Freiburg, dat in de laatste twee wedstrijden tegen Dortmund maar liefst negen tegengoals kreeg, lijkt daarvoor de perfecte gelegenheid. Weet Malen buiten het strafschopgebied te scoren? Dan pak je zelfs elf keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust