Wedden op een doelpunt van Brian Brobbey tijdens sc Heerenveen - Ajax bij Unibet

Recordbreker Brobbey wil Koeman zekerheid blijven geven: verhoogde odd voor goal!

11 februari om 11:00

ADVERTORIAL - Ajax neemt het vanmiddag op in de altijd lastige uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Gelukkig voor de Amsterdammers hebben ze een spits die in vorm is. Blik vooruit en speel mee met een verhoogde odd rondom Brian Brobbey: de Uitblinker van Unibet.

Brobbey breekt records

In de eerste seizoenshelft werd Brobbey nog wel eens verweten dat hij opgelegde kansen miste, maar daar is sinds kort voor de winterstop verandering in gekomen. De spits van Ajax schoot afgelopen weekend een record aan flarden na zijn assist op Steven Berghuis in de wedstrijd tegen PSV. In twaalf opeenvolgende wedstrijden in de Eredivisie was Brobbey nu betrokken bij een goal.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier en speel mee met de welkomstactie: wanneer PSV van FC Volendam wint ontvang je 50 euro!

Oranje lonkt voor Brobbey

De prestaties van Brobbey zijn ook Ronald Koeman niet onopgemerkt gebleven. De bondscoach stelde onlangs dat hij het wel aan zou durven om met de Ajax-spits in de basis te starten bij Oranje. Die uitspraak moet toch ook de nuchtere Brobbey hebben geprikkeld zou je zeggen.

De odd

Unibet speelt in op de in vorm stekende Brobbey. De bookmaker heeft de odd van minimaal één goal tegen sc Heerenveen van 2.20 verhoogd naar 2.80. Deze odd is voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder. De maximale inzet bedraagt €15.

Klik hier om de Uitblinker rondom Brobbey te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust