Via TOTO wedden op doelpunten bij Feyenoord - Sparta

Duels tussen Feyenoord en Sparta garantie voor doelpunten: €30 bij goals in derby!

11 februari om 17:30
Laatste update: 11 februari om 17:36

ADVERTORIAL - Feyenoord staat na een succesvolle bekerduel voor de volgende opgave in De Kuip. De Stadionclub neemt het in de Rotterdamse derby op tegen Sparta Rotterdam. TOTO staat klaar met een fraaie welkomstactie (vanaf 24 jaar en ouder): pak met een inzet van €1 nu €30 wanneer zowel Feyenoord als Sparta tot scoren komt!

Feyenoord en Sparta spelen doelpuntrijke duels

Wedstrijden tussen Feyenoord en Sparta hebben meestal een doelpuntrijk karakter. De laatste twee keer dat Rotterdamse clubs het tegen elkaar opnamen in de Eredivisie werden er aan beide kanten goals gemaakt. Dat was weliswaar twee keer op Het Kasteel, maar ook nu is er een factor die ervoor kan zorgen dat Sparta wel eens een doelpunt zou kunnen maken in De Kuip. Gernot Trauner ontbreekt wegens een hamstringblessure en dat is toch een aderlating voor Feyenoord.

Zo werkt de actie van TOTO

Ga naar de website van TOTO via een van de links in dit artikel en registreer je met een nieuw account. Verifieer het account en doe vervolgens een storting van minimaal €5. Storten gaat eenvoudig via iDeal. Activeer de bonus voordat je de storting doet. Ga naar de wedstrijd Feyenoord - Sparta Rotterdam en zet in op 'Beide Teams Scoren: Ja'.

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Weten Feyenoord en Sparta tot scoren te komen? Dan pak je €30! Komt één van de twee clubs tot scoren of eindigt het duel met de brilstand? Dan verlies je €1.

Klik hier om de welkomstactie te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust