Ten Hag baalt van Martínez-nieuws:

Ten Hag baalt van 'grote tegenvaller' Martínez: 'Hij is teleurgesteld'

8 februari om 17:40
Laatste update: 8 februari om 19:56

Erik ten Hag baalt van de nieuwe blessure van Lisandro Martínez. De Argentijn was net terug na een lange periode aan blessureleed, maar zit nu alweer in de lappenmand.

Afgelopen weekend raakte Martínez geblesseerd aan zijn knie tegen West Ham United. De verwachting is dat de linkspoot acht weken moet toekijken. "Natuurlijk is dit een tegenvaller", reageert Ten Hag op zijn persconferentie. "Licha was net terug en je ziet welke bijdrage hij aan het team kan leveren, als hij meedoet. Hij is met zijn mentaliteit van meerwaarde voor dit team, losstaand van zijn voetballende kwaliteiten. Dit is een grote tegenvaller voor hem."

Desondanks heeft Ten Hag er vertrouwen in dat Martínez deze klap aankan. "Hij is teleurgesteld, maar ook een strijder. Hij zal sterker terugkomen. We denken dat hij voor het einde van het seizoen weer kan gaan spelen. Tot die tijd hebben we genoeg opties."

Ten Hag maakte ook bekend dat Tyrell Malacia nog niet van de partij zal zijn, als United zondag op bezoek gaat bij nummer vier Aston Villa. De oud-Feyenoorder kwam dit seizoen nog geen enkele wedstrijd in actie door een kwetsuur aan zijn knie.