Mats Wieffer koopt appartement van 7,5 ton in Rotterdam

Buitenspel: begeerde Wieffer legt 740.000 euro neer voor woning in Rotterdam

7 februari om 13:15
Laatste update: 7 februari om 13:58

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Mats Wieffer schaft nieuwbouwappartement aan in Rotterdam
Hoopgevend nieuws voor Het Legioen: Mats Wieffer heeft een nieuw optrekje in Rotterdam op de kop getikt. Voor zo'n 740.000 euro is hij de eigenaar van een nieuwbouwappartement in de havenstad, meldt Bekende Buren.

Zijn nieuwe woning telt een woonoppervlakte van 98 vierkante meter en telt twee slaapkamers en een badkamer. 'Uiteraard is de keuken luxe en van alle gemakken voorzien', valt er te lezen. 'Het hele appartement, gelegen op de derde verdieping, is voorzien van vloerverwarming. Verder heeft hij uitzicht over de skyline van Rotterdam en de auto kan worden geparkeerd in de parkeergarage.'

Sorteert Wieffer hier voor op een langer verblijf bij Feyenoord? De middenvelder kwam in 2022 over van Excelsior en ligt in ieder geval nog tot de zomer van 2027 vast.