Sneijder, Kieft en Boskamp zien steeds betere Taylor

Sneijder, Boskamp en Kieft eens over Ajax-speler: 'Weer beter, maar scoort nooit'

6 februari om 17:56

Wesley Sneijder, Wim Kieft en Jan Boskamp waren het maandagavond met elkaar eens, Kenneth Taylor speelt steeds beter, maar hij scoort te weinig. De heren praten bij Veronica Offside over de middenvelder van Ajax en van eerstgenoemde krijgt Taylor zelfs nog wat advies.

Boskamp begint positief over de ontwikkeling van Taylor. "Ik vind hem eigenlijk steeds beter worden. Je ziet dat hij steeds beter gaat spelen en hij er beter inkomt.” Kieft ziet wel een groot nadeel aan Taylor en daarmee vergelijkt hij hem met Mats Wieffer. "Hij wordt wel steeds beter, maar hij scoort alleen nooit. Die Wieffer speelde deze week ook een goede wedstrijd, maar die scoort ook eigenlijk nooit."

Sneijder is het eens met zijn collega’s maar geeft Taylor ook een tip over zijn scoringskansen. "Die laatste mocht hij wel maken ja. Die moet in ieder geval tussen de palen. Brian Brobbey was terecht boos. Taylor komt er wel steeds voor die afvallende bal. Hij is steeds wel daar waar hij moet zijn om in die positie te komen voor een kans. Alleen inderdaad, hij scoort dan niet. Misschien moet hij toch maar met de spitsentrainer meedoen, met Brobbey samen."