Hoge quotering voor treffer van Chery

Chery laat zien dat klasse permanent is en kan toeslaan in bekerduel met ADO

6 februari om 13:00
Laatste update: 6 februari om 13:00

Tjaronn Chery is terug op de Nederlandse velden en mag spreken van een perfecte rentree bij zijn nieuwe club, NEC Nijmegen. De aanvallende middenvelder was in zijn eerste twee duels voor de Nijmegenaren tweemaal trefzeker en kan zijn moyenne vasthouden in het duel met ADO Den Haag. TOTO heeft hoge quoteringen klaarstaan voor een hoofdrol van Chery in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker!

Voetbalnomade Chery is het kunstje niet verleerd

Chery was tussen 2009 en 2015 op de Nederlandse velden te vinden en speelde bij onder meer RBC Roosendaal, FC Emmen, ADO Den Haag en FC Groningen. In 2015 lonkte de overstap naar het Engelse Queen's Park Rangers en daarna ging het snel. Chery ging in de jaren die daarop volgden aan de slag in China, Turkije en Israël. Na acht jaar besloot Chery terug te keren naar Nederland en met succes: zowel tegen Go Ahead Eagles als tegen Heracles Almelo was het raak voor de vedette.

NEC haalde maar liefst vier keer de finale van de TOTO KNVB Beker, maar steeds ging de laatste wedstrijd verloren. In Nijmegen heerst er bekerkoorts en met de uitschakeling van PSV en Ajax is er zomaar een stunt mogelijk. Chery kan zijn ploeg helpen met een volgende treffer. Maakt Chery meer goals dan ADO? Dan pak je een quotering van 6.00! Een treffer van Chery van buiten het strafschopgebied levert je bijna zeven keer je inleg op met de quotering van 6.75.

De inmiddels 35-jarige Chery werd geboren in Den Haag, speelde voor ADO en treft zijn oude club in de beker. De Nederlander was onlangs nog aanvoerder bij Maccabi Haifa in de Champions League en weet hoe het is om grote wedstrijden te spelen. Bovendien won Chery al eens de TOTO KNVB Beker met FC Groningen. Scoort Chery en wint NEC met 1-0, 2-0 of 2-1? Dan pak je 7.75 keer je inleg

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust