Karim El Ahmadi leeft mee met Justin Bijlow

Medelijden met Bijlow: 'Als iemand goed voor z'n lichaam zorgde, was hij het wel'

5 februari om 16:15

Karim El Ahmadi leeft mee met Justin Bijlow, die zondagmiddag tegen AZ alweer de zoveelste fysieke tegenslag in zijn nog altijd prille loopbaan te verwerken kreeg. De oud-ploeggenoot van de Feyenoord-keeper concludeert dat juist hij altijd goed voor zijn lichaam zorgde. 

Analist El Ahmadi blikt via de site van ESPN terug op de zege van Feyenoord, die grotendeels overschaduwd werd door de blessure van Bijlow. De Oranje-international kreeg last van zijn kuit, en ging vervolgens huilend van het veld. De blessure ligt volgens El Ahmadi in ieder geval niet aan fysieke verwaarlozing. "Als er iemand van mijn oud-ploeggenoten goed voor zijn lichaam zorgde, was het Bijlow wel", stelt de oud-middenvelder. 

"Dat maakt het extra sneu", vervolgt El Ahmadi, die in 2017 nog kampioen werd met de Rotterdammers. "Je hebt ook jongens die niet preventief trainen en geblesseerd raken, dan snap je het wat meer. Ik weet bij Justin niet of het met training te maken heeft. Ik heb daar eerlijk gezegd niet zoveel verstand van, ook omdat ik zelf niet zo vaak geblesseerd ben geweest. Hoe het er nu uitzag, leek het wel einde seizoen voor hem."