Hoge odd voor goal Gabriel Jesus tegen Liverpool

Gabriel Jesus steekt in topvorm en kan Arsenal weer laten meedoen om de titel

4 februari om 14:00

ADVERTORIAL - Dit weekend worden er niet alleen in Nederland topaffiches afgewerkt: in Engeland staat Arsenal in eigen huis tegenover Liverpool. The Gunners waren vorig seizoen lange tijd op weg naar een landstitel, maar verspeelden die kans en kunnen met een overwinning weer vol meedoen in de strijd. Bookmaker Unibet richt de Uitblinker op Gabriel Jesus, die het de laatste weken weer op de heupen heeft in Londen!

Jesus bekend met de grote wedstrijden

Bij Arsenal staat er een goede mix van ervaring en jeugd en met Jesus hebben The Gunners een dijk aan ervaring in huis: de 26-jarige Braziliaan speelde ruim 230 wedstrijden voor Manchester City en inmiddels staat de teller op 56 wedstrijden voor Arsenal. Jesus scoorde dit seizoen al tegen Manchester United en weet wat er gevraagd wordt in de absolute topwedstrijden.

Jesus was in de afgelopen twee wedstrijden goed voor een goal en twee assists en zal vanaf de flanken ook genoeg aanvoer krijgen van Bukayo Saka en Leandro Trossard of Gabriel Martinelli. Bij Unibet pak je met de Uitblinker maar liefst 3.80 keer je inleg wanneer Jesus tegen Liverpool weet te scoren! Normaliter ligt de odd rond 2.90. De Uitblinker is beschikbaar voor alle spelers vanaf achttien jaar oud en kent een maximale inleg van €15. 

Arsenal kan met een overwinning op twee punten afstand komen van Liverpool en zal er in eigen huis alles aan doen om snel op voorsprong te komen. Speel mee met Unibet en profiteer wanneer Jesus zijn goede vorm doorzet met een goal!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust