Slot-uitspraken zorgen voor discussie bij ESPN: "Ach, hou toch op man"

Slot-uitspraken zorgen voor discussie bij ESPN: "Ach, hou toch op man"

3 februari om 23:59

Marciano Vink heeft geen goed woord over voor Arne Slot, na zijn uitspraken over Couhaib Driouech. De trainer van Feyenoord vond Driouech geen versterking voor 'de bovenkant' bij Feyenoord, maar Vink denkt daar anders over.

"Maar als jij Nieuwkoop rechtsbuiten durft te zetten, dan moet je eigenlijk nergens over praten", zegt Vink bij ESPN over de teksten van Slot. "Ik bedoel: Jahanbakhsh doet het niet en je bent niet tevreden over Paixão. Dilrosun is uit de kast gehaald, mocht de laatste weken weer opdraven en is nu weer weg. Eigenlijk heb je dus helemaal niks. Dan vraag ik me echt af hoe je Driouech inschaalt, ten opzichte van die gasten die je niks vindt."

"Ik vind dat hij minimaal de concurrentiestrijd aan moet kunnen gaan met Paixão", gaat Vink verder. "Voor dat bedrag (vier miljoen euro, red.) ga je geen speler voor aan de bovenkant vinden. Als Paixão het nu niet brengt, heb je niks." Kenneth Perez is het daar echter niet mee eens. "Ik vind Driouech een ongelofelijk leuke en goede speler, maar je kunt niet met vier miljoen euro gokken. Het betekent nog niet dat hij aan de bovenkant zou zitten bij Feyenoord."

Daar reageert Vink dan weer stevig op. "Ach, hou toch op man. Je hebt Jahanbakhsh, Paixão: alsjeblieft... Nog geen interview na dat van Slot zegt Bosz bij PSV, die we dit seizoen allemaal een beetje hoger hebben zitten: bij ons is dit een directe versterking. Nou, even serieus: Bosz vindt dit een versterking voor zijn team, terwijl Slot zegt: bij ons zit hij niet aan de bovenkant. Nou, leg het mij uit. PSV heeft Bakayoko... Laat het dan gaan en zeg er niets over."