Ajax kan weer beschikken over Sutalo en Bergwijn

'Goed nieuws voor Ajax: uitgevallen basisklanten trainen mee in aanloop naar PSV'

2 februari om 10:42
Laatste update: 2 februari om 10:44

Ajax kan komende zaterdag tegen PSV mogelijk weer beschikken over Steven Bergwijn en Josip Sutalo. Dat meldt Algemeen Dagblad-journalist Johan Inan vrijdagochtend. 

Zowel Bergwijn als Sutalo heeft donderdag op Deadline Day weer volledig meegetraind bij Ajax, dat zich in Amsterdam voorbereid op het duel met Eredivisie-koploper PSV. Of ze allebei fit genoeg worden geacht om ook in de basis te starten tegen de Eindhovenaren, zal nog moeten blijken. 

Bergwijn moest vorige week het duel met Heracles Almelo aan zich voorbij laten gaan vanwege een niet al te ernstige spierblessure. Ajax-trainer John van 't Schip zei destijds al dat hij goede hoop had op een snel herstel. Sutalo raakte op 14 januari, tijdens de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, geblesseerd aan zijn kuit. De Kroatische centrumverdediger speelde sindsdien geen minuut. 

Ajax - PSV begint zaterdag om 20.00 uur. Het verschil op de ranglijst bedraagt momenteel 21 in het voordeel van de Eindhovenaren. Eerder dit seizoen werd het 5-2 voor PSV.