Wedden op een overwinning van Ajax of PSV bij Unibet!

Ajax wil tegen PSV bewijzen dat plek drie reëel is: €50 bij een Amsterdamse zege!

2 februari om 20:00
Laatste update: 2 februari om 20:21

ADVERTORIAL - Zaterdagavond staat de topper in de Eredivisie tussen Ajax en PSV op het programma. De Amsterdammers gaan er alles aan doen om de zeperd in Eindhoven van eerder dit seizoen weg te spelen. Unibet heeft een mooie welkomstactie in petto: pak met €1 een bedrag van €50 bij een overwinning van jouw favoriet!

Ajax zet weg omhoog in

Ten tijde van het eerdere duel tussen PSV en Ajax stonden de Amsterdammers in de onderste regionen van de Eredivisie. Vandaag de dag is alles weer anders. De weg omhoog is ingezet en eindigen op plek drie is een realistisch scenario. Om dat scenario weer wat meer leven in te blazen, zou een resultaat tegen koploper PSV zeer welkom zijn in de hoofdstad.

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Ajax - PSV en zet in op 'Wedstrijdwinnaar: Ajax of PSV (naar eigen inzicht)’. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet.

Vink de boost aan die in de betslip verschijnt. De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. De maximale inleg bedraagt €1, maar minder inzetten mag natuurlijk ook! Wint jouw geselecteerde team de wedstrijd? Dan pak je maximaal €50! Verliest jouw geselecteerde team of wordt er gelijkgespeeld? Dan verlies je maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust