'PSV wint slag om Driouech, transfersom bekend'

'Kogel door de kerk: PSV wint slag om Driouech, transfersom bekend'

1 februari om 12:22
Laatste update: 1 februari om 13:12

PSV gaat zich naar alle waarschijnlijkheid versterken met Couhaib Driouech. Volgens het Eindhovens Dagblad betaalt de Eredivisie-koploper ruim vier miljoen euro voor de 21-jarige aanvaller van Excelsior.

PSV heeft Yorbe Vertessen naar Union Berlin laten gaan en leek daarmee al de komst van Driouech in te luiden. Dat blijkt nu te kloppen: volgens het Eindhovens Dagblad ontvangt Excelsior vier miljoen euro voor zijn sterspeler. Dat is een recordbedrag voor de Kralingers, die de deal alleen nog niet willen bevestigen.

De laatste dagen steggelden PSV en Excelsior over Driouech, die ook op interesse van Feyenoord kon rekenen. Een Eindhovens openingsbod van 2,1 miljoen euro was te weinig, gevolgd door een tweede poging ter waarde van ruim 3 miljoen. Excelsior eiste 5 miljoen en uiteindelijk hebben de partijen elkaar in het midden gevonden. Een deel van de transfersom gaat naar sc Heerenveen, de vorige club van Driouech.

Driouech bereikte al een persoonlijk akkoord met PSV en gaat met zijn nieuwe club de Champions League in, terwijl het landskampioenschap ook binnen handbereik is. In het Philips Stadion ligt een contract tot medio 2028 klaar voor de linksbuiten, die ook aan de rechterkant uit de voeten kan.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!