Verhoogde odd voor zege Marokko

Marokko krijgt gouden kans na uitschakeling toplanden: verhoogde odd voor zege!

30 januari om 14:00
Laatste update: 30 januari om 14:11

ADVERTORIAL - Marokko heeft na de plotse uitschakeling van Egypte en Senegal een grote kans om de Afrika Cup naar zich toe te trekken. De Leeuwen van de Atlas staan dinsdagavond tegenover Zuid-Afrika voor een plek in de kwartfinale. Bookmaker Unibet staat klaar met een fraaie actie voor nieuwe spelers én een verhoogde odd voor een goal van Hakim Ziyech voor bestaande spelers!

Marokko gaat voor tweede Afrika Cup-winst

Marokko wist in 1976 de Afrika Cup te winnen en sindsdien wachten de Leeuwen van de Atlas al bijna vijftig jaar voor een tweede titel. Door de verrassende uitschakeling van titelhouder Senegal en favoriet Egypte wordt Marokko nu helemaal als topfavoriet gezien in het toernooi. Bij bookmaker Unibet pak je 50x je inleg wanneer Marokko van Zuid-Afrika weet te winnen in de achtste finale!

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via een van de links in het artikel. Doe een storting bij de bookmaker en claim de bonus die verschijnt. Ga vervolgens naar de wedstrijd Marokko - Zuid-Afrika en zet in op 'Team bereikt volgende ronde: Marokko'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders werkt de boost niet. De maximale inleg voor de actie bedraagt €1 en de actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Weet Marokko van Zuid-Afrika te winnen? Dan pak je maximaal €50! Gaat Zuid-Afrika door? Dan verlies je ook maximaal €1. 

Al speler bij Unibet? Dan is er ook een actie voor jou! Unibet heeft een verhoogde odd beschikbaar gemaakt voor een doelpunt van Hakim Ziyech. De Marokkaanse speler wist al in de groepsfase te scoren tegen Zambia en was zelfs aanvoerder voor die wedstrijd. De aanvaller ging geblesseerd van het veld en zal er alles aan doen om op het veld te staan bij het eerste fluitsignaal. Scoort Ziyech tegen Zuid-Afrika? Dan pak je 3.50 keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust