Razvan Marin in beeld bij Royal Antwerp FC

'Antwerp wil Ajax-flop en oude bekende Overmars als opvolger Vermeeren halen'

29 januari om 21:32
Laatste update: 29 januari om 21:34

In de zoektocht naar een vervanger voor de naar Atlético Madrid vertrokken Arthur Vermeeren is Royal Antwerp FC uitgekomen bij een oude bekende van technisch directeur Marc Overmars. Voormalig Ajax-middenvelder Razvan Marin moet naar De Bosuil komen, meldt Het Laatste Nieuws.

Overmars haalde de inmiddels 27-jarige middenvelder in 2019 naar Ajax. Zijn periode in Amsterdam was er een om snel te vergeten. Marin speelde uiteindelijk zeventien wedstrijden voor Ajax, waarna hij naar Cagliari Calcio trok. De Roemeniër speelt nu op huurbasis bij Empoli, waar hij niet zeker is van een basisplaats. Antwerp wil hem een uitweg bieden, klinkt het.

Het is onduidelijk of Antwerp mikt op een huurtransfer of een permanente deal met Cagliari. The Great Old wedt niet op één paard en heeft ook Leicester City-middenvelder Dennis Praet in het vizier. Als Antwerp erin slaagt Marin in te lijven, moet hij de opvolger van Vermeeren worden. De achttienjarige groeibriljant trok voor een vast bedrag van achttien miljoen euro naar Atlético.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!