Bewierookt duo Maatsen-Malen kan over Leipzig heen in thuisduel

Bewierookt duo Maatsen-Malen kan over Leipzig heen in thuisduel met laagvlieger

28 januari om 13:00

ADVERTORIAL - Borussia Dortmund lijkt een top twee notering al uit het hoofd te moeten zetten in Duitsland, maar de strijd om plek drie ligt nog helemaal open. Die Schwarzgelben beschikken met Donyell Malen en Ian Maatsen over een Nederlands duo dat de wedstrijd open kan breken. Dortmund treft laagvlieger Bochum in eigen huis en bookmaker Unibet staat klaar met hoge odds!

Maatsen tijdelijk weg uit Londens spelerskerkhof

Maatsen verliet de jeugd van PSV in 2018 en tekende een droomcontract bij Chelsea, maar in vijf lange jaren wist de Nederlander nooit een grote rol van betekenis te spelen. Na meerdere uitleenbeurten binnen Engeland zette de 21-jarige speler deze zomer de tijdelijke overstap naar Duitsland. Maatsen miste tot nu toe geen minuut bij Dortmund sinds hij daar speelt en wist ook direct een assist te geven op landgenoot Malen.

Malen kan de komst van Maatsen goed gebruiken. De aanvaller beleefde een waanzinnig slot in het vorige seizoen en wisselt dit seizoen zeer sterke wedstrijden af met mindere duels. Na zeventien wedstrijden staat de teller op zeven goals. In het duel met FC Köln wist Maatsen zijn landgenoot al perfect te vinden met een dieptepass.

'Dutch duo' kan kunstje herhalen

Malen was in het duel met Köln al twee keer trefzeker en zal ook aan willen staan tegen Bochum, dat veertiende staat en al 34 tegengoals te verwerken kreeg. Wanneer Malen de score opent, pak je maar liefst 5.50 keer je inleg! Twee of meer schoten op doel levert je ook al een odd van 2.88 op. 

Met een bet builder combineer je bets waardoor de odd hoger uitvalt. Wint Borussia in eigen huis, vallen er vier of meer goals en scoort Malen? Dan pak je 3.80 keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust