50x je inleg bij Ajax-zege op Heracles!

Ajax wil Henderson-tijdperk inleiden met zege: speel de welkomstbonus bij TOTO!

27 januari om 18:30
Laatste update: 27 januari om 18:24

ADVERTORIAL - Menig Ajax-fan houdt zaterdag de adem in: Ajax speelt op bezoek bij Heracles Almelo en doet dat wellicht met Jordan Henderson op het veld. Ajax kan tijdelijk op punten gelijk komen met AZ na een flinke inhaalslag, maar moet wel winnen in Almelo. TOTO komt met een mooie welkomstbonus: pak 50x je inleg bij een overwinning van Ajax!

Ajax maakt gebruik van Alkmaarse crisis

Het was enkele weken geleden nog ondenkbaar: Ajax kan zaterdag op punten gelijk komen met AZ. Waar de Amsterdammers in de laatste vijf wedstrijden dertien punten pakte, stormt het in Alkmaar: AZ pakte één punt in de laatste drie wedstrijden en is de riante voorsprong van eerder in het seizoen kwijt. Ajax moet de volgende driepunter tegen Heracles zien te halen, de nummer vijftien van de Eredivisie die de afgelopen vijf wedstrijden drie keer verloor. 

Hoe werkt de actie van TOTO?

De welkomstbonus van TOTO werkt eenvoudig: ga naar de website van TOTO via een van de links in het artikel en maak een nieuw account aan. Verifieer het account, activeer de welkomstbonus en doe vervolgens een storting van €5. Het is belangrijk dat je de bonus activeert voordat je de storting doet. Ga naar Heracles Almelo - Ajax en zet €1 in op 'Resultaat: Ajax'. 

De actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud. Weet Ajax ook in Almelo de volgende zege te behalen? Dan pak je maximaal €50! Speelt Ajax gelijk of wordt er verloren? Dan verlies je maximaal €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust