Zaakwaarnemer weerspreekt vertrek Antony bij Manchester United

Vertrouwen in opleving Antony: 'Hij gaat anders terugkomen'

25 januari om 15:35
Laatste update: 25 januari om 20:55

De geruchten dat Manchester United Antony van de hand wil doen berusten niet op de waarheid, dat stelt Pedroso, de zaakwaarnemer van de Braziliaanse aanvaller, die erkent dat zijn cliënt niet goed genoeg presteert.

"United heeft vooralsnog niet uitgesproken dat ze Antony in januari of in de zomer willen transfereren", geeft Pedroso aan in gesprek met United in Focus. "Antony focust zich op de tweede seizoenshelft. Hij beseft dat zijn rendement omhoog moet en dat zijn prestaties moeten verbeteren. Onze focus ligt bij Manchester United."

De zaakwaarnemer stelt dat de club van Erik ten Hag Antony nog niet kwijt wil en benadrukt dat de buitenspeler niet bezig is met een transfer, en heeft er vertrouwen in dat de Braziliaan zich zal bewijzen in de Premier League. "Hij gaat anders terugkomen en veel meer laten zien dan hij dit seizoen tot nog toe heeft gedaan."

Antony heeft volgens Pedroso maatregelen getroffen in zijn levensstijl. "Hij heeft nu een echte herstelroutine. Hij heeft thuis de faciliteiten om zijn spieren sneller en beter te laten herstellen. Hij heeft zijn dieet aangepast, gebaseerd op de adviezen van een voedingsdeskundige. Hij eet veel beter, hij slaapt beter en hij slaapt ook eerder", aldus de belangenbehartiger.