Kwakman ziet in Sandler versterking voor PSV

Kwakman ziet alternatief voor teleurstellende Ramalho: 'Gewoon een goede speler'

25 januari om 15:06

André Ramalho heeft de mannen van Voetbalpraat niet weten te overtuigen tijdens het bekerduel in de Kuip, waarbij de PSV-verdediger met 1-0 ten onder ging tegen Feyenoord. In het praatprogramma van ESPN wordt een alternatief genoemd voor de Braziliaan, namelijk NEC-verdediger Philippe Sandler.

"Moet PSV niet Philippe Sandler van NEC halen? Voor zijn voetballend kwaliteiten", vraagt presentator Wouter Bouman zich hardop af. Analist Kees Kwakman kan zich vinden in de suggestie, en noemt nog een topclub voor de verdediger, die twee jaar terug onder contract stond bij Feyenoord. "Die naam hoorde ik bij Ajax ook al afgelopen weekend. Dat is ook gewoon een goede speler."

Tafelgenoot Marciano Vink acht het aantrekken van Sandler onnodig voor de Eindhovenaren en ziet het ook voor de verdediger zelf niet als een verstandige zet. "Ze hebben Bella-Kotchap. En daarbij, Sandler komt als stand-in naar PSV, terwijl het voor hem juist goed zou zijn om minuten te maken. Hij moet fit blijven en spelen in een goed voetballend team, waarin hij nu speelt", aldus de analist.