Ajax O18 vernedert Liverpool

Ajax O18 zet krankzinnige uitslag neer en haalt dubbele cijfers tegen Liverpool

24 januari om 16:35
Laatste update: 24 januari om 16:49

Ajax onder 18 heeft in de oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Liverpool een bijzondere uitslag neergezet. De Amsterdammers waren met liefst 10-0 te sterk voor de Engelse topclub.

Vooral in de eerste helft was het vissen geblazen voor de doelman van Liverpool. Ajax kwam in de eerste minuut al op voorsprong, maar wist die gedurende de eerste helft ook al snel uit te bouwen. Bij rust stond het 8-0 voor Ajax.

Blikvanger bij Ajax was Don-Angelo Konadu, die in de eerste helft vier keer tot scoren kwam. Naast hem waren ook Lucas Jetten en Skye Vink, zoon van ESPN-analist en voormalig Ajacied Marciano Vink, trefzeker.

Hoewel Ajax in de tweede helft wat gas terugnam, werden de dubbele cijfers bereikt. Invallers Rayane Bounida en Kayden Wolff zetten hun naam op het scorebord. Bounida deed dat na een uur spelen, waarna Wolff vlak voor tijd de tiende binnenschoot, om de vernedering compleet te maken.

Opstelling Ajax Onder 18: Reverson; Van de Pavert, Ugwu, Janse, Jetten; Verkuijl, Peters, O'Niel; Konadu, Vink, Faberski.