50x je inleg bij zege Marokko op Zambia!

Marokko maakt borst nat voor Zambia: pak 50x je inleg voor zege van Atlasleeuwen!

24 januari om 10:00
Laatste update: 24 januari om 10:15

ADVERTORIAL - Marokko is na een overwinning en een gelijkspel wel zeker van plaatsing voor de achtste finales van de Afrika Cup, maar zal knallend de groepsfase willen verlaten. De Leeuwen van de Atlas nemen het woensdag op tegen Zambia en zullen vol aan de bak gaan: pak bij Unibet 50x je inleg wanneer Marokko van Zambia wint!

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via een van de links in het artikel. Maak een nieuw account aan bij de bookmaker en verifieer het account. Doe vervolgens een storting bij Unibet. Hierna ontvang je de x50 boost. Ga naar de wedstrijd Zambia - Marokko en zet in op 'Reguliere speeltijd: Marokko'.

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar en kent een maximale inleg van €1. Weet Marokko op overtuigende wijze door te stromen naar de achtste finales? Dan pak je tot €50! Speelt Marokko gelijk of wordt er verloren? Dan verlies je maximaal €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust