Wedden op een doelpunt van Justin Kluivert voor Bournemouth bij Unibet

Bekerboy Kluivert hoopt weer de winnende te maken voor Bournemouth in de FA Cup

25 januari om 16:00

ADVERTORIAL - Naast dat er vanavond Nederlands bekervoetbal op het programma staat is dat ook in Engeland het geval. Het Nederlands getinte AFC Bournemouth neemt het in eigen huis op tegen Championship-club Queens Park Rangers. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Justin Kluivert, die een goed seizoen draait in Zuid-Engeland.

Kluivert op zijn plek in Bournemouth

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat Bournemouth promoveerde naar de Premier League. Afgelopen seizoen wisten The Cherries zich met pijn en moeite te handhaven, maar dit jaar gaat het eigenlijk wel van een leien dakje. Mede door een aantal spelers met een Eredivisie-verleden als Dominic Solanke, Milos Kerkez, Luis Sinisterra en Marcos Senesi bekleedt Bournemouth momenteel een knappe twaalfde plaats in de Premier League en daarmee gaat het ze aardig voor de wind.

Een andere speler met een Eredivisie-verleden die het goed doet bij Bournemouth is Kluivert. De voormalig speler van Ajax maakte afgelopen zomer de transfer naar Engeland en alles lijkt voor hem op zijn plek te vallen. In dertien van de negentien officiële wedstrijden van Bournemouth verscheen Kluivert aan de aftrap. Geregeld speelt de aanvaller in een rol die we eigenlijk niet gelijk aan hem koppelen. Kluivert krijgt onder Andoni Iraola een vrije rol als aanvallende middenvelder waarin hij vaak kan uitwijken naar de linkerkant. 

Rendement in de Engelse beker

In de competitie wil het qua goals nog niet helemaal vlotten voor Kluivert bij Bournemouth, maar in de nationale bekercompetities zeker wel. In de zestien Premier League-wedstrijden die Kluivert speelde kwam hij pas twee keer tot scoren, maar in de twee wedstrijden in de League Cup lukte dit wel één keer. Ook tijdens het enige FA Cup-duel dat Bournemouth tegen Queens Park Rangers speelde, scoorde Kluivert één keer. Die bewuste goal maakte hem zelfs matchwinner.

De odd

Unibet speelt in op de scorende Kluivert tijdens bekerwedstrijden van Bournemouth. De bookmaker heeft een verhoogde odd van 3.00 staan voor wanneer Kluivert één keer tot scoren komt. Deze odd is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Klik hier om de weddenschap van Kluivert te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust