Wedden op een doelpunt van Johan Bakayoko tegen Feyenoord bij Unibet

PSV'er Bakayoko onthoudt tips van Lukaku voor bekertreffen met Feyenoord

24 januari om 15:30
Laatste update: 24 januari om 18:30

ADVERTORIAL - Vanavond nemen Feyenoord en PSV het tegen elkaar op in de achtste finales van de KNVB-beker. Het is de derde keer dat de twee Nederlandse giganten elkaar dit seizoen treffen in De Kuip. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Uitblinker Johan Bakayoko, die het in 2024 op zijn heupen heeft.

De Doku van de Eredivisie

Dat Bakayoko zich stormachtig aan het ontwikkelen is zien we al maanden lang met eigen ogen aan in de Eredivisie, maar ook in het buitenland valt het op. Zo werd de aanvaller van PSV onlangs nog in Spanje omschreven als 'De Doku van de Eredivisie' en lopen ze ook in België met hem weg. 

Romelu Lukaku, all-time topscorer van België die tot nu toe zes keer samen met Bakayoko op het veld stond, had mooie maar toch kritische woorden over voor zijn teamgenoot. "Ik heb tegen hem gezegd dat hij een mooie speler is om naar te kijken, maar ook dat hij zijn fantasie en creativiteit moet koppelen aan doelpunten en assists. Dan word je een wereldtopper. Voor Johan persoonlijk hoop ik dat hij zo door kan gaan en dat hij goed luistert naar de tips die de trainer aan hem geeft. De sky is de limit voor hem."

Geluisterd naar Lukaku

Bakayoko blijkt leergierig en de tips van Lukaku razendsnel over te nemen. De aanvaller kwam in de laatste twee wedstrijden van PSV tot scoren. Eerst schoot hij van buiten de zestien kiezelhard een bal binnen tegen FC Twente, waarna hij ook bij FC Utrecht tot scoren wist te komen. Dat deed hij op een voor Bakayoko abnormale manier: hij dook op bij de eerste paal en kopte raak. Dat is geen slechte start van 2024 voor de PSV'er, die dit seizoen al twee keer Talent van de Maand in de Eredivisie werd.

De odd

Unibet speelt in op de in vorm stekende Bakayoko, die dit seizoen al twee keer van Feyenoord wist te winnen in De Kuip. De bookmaker heeft de odd van 3.70 voor één doelpunt van Bakayoko verhoogd naar 4.50. Deze odd is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder met een maximale inzet van €15.

Klik hier om de weddenschap voor een doelpunt van Bakayoko te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust