Slot waarschuwt Feyenoord voor PSV-thuis

Slot waarschuwt Feyenoord voor PSV-thuis: 'Dan maken we geen enkele kans'

22 januari om 07:22

Feyenoord kampt met een structureel probleem, erkent Arne Slot. Ook tegen Vitesse slaagde zijn ploeg er niet om de vele kansen te benutten. Dat moet volgens de trainer anders in de bekerkraker tegen PSV van aanstaande woensdag.

"Als we dezelfde conversie van onze kansen hebben als tegen NEC (2-2, red.) en Vitesse (1-2, red.), dan maken we geen enkele kans", concludeert Slot, geciteerd door het Algemeen Dagblad, in de aanloop naar PSV-thuis. "Een structureel probleem? Het is zeker niet voor het eerst dat het ons overkomt."

Dat Feyenoord Vitesse nog zo lang in leven hield, zit de trainer van de Rotterdammers niet lekker. "Chagrijnig is niet het juiste woord. Ik vind het wel verschrikkelijk dat wij in zo'n eerste veertig minuten niet een paar doelpunten meer maken. Het is in vrijwel alle wedstrijden van ons het verhaal, ontzettend onnodig en jammer."

Woensdag komt PSV op bezoek in de achtste finale van de KNVB Beker. Slot: "Het verschil tussen PSV en Feyenoord op de ranglijst is groot. In de onderlinge ontmoetingen dit seizoen was het in mijn ogen gelijkwaardig, alleen verloren we wel al twee keer. Dat moet anders en dan moet je de kansen die je krijgt benutten."