Hoge odd voor treffer Blind tegen Sevilla

Drie goals uit vier duels: Blind schiet La Liga aan flarden en treft laagvlieger

21 januari om 17:00

Girona draait nog altijd als een tierelier in de Primera División en dat is mede te danken aan Daley Blind. De back is terug van weggeweest in de Europese top en wist in zijn laatste vier wedstrijden zelfs drie keer te scoren. Bookmaker Unibet heeft een verhoogde odd klaarstaan voor een doelpunt van de Nederlander tegen laagvlieger Sevilla!

Girona kan met een overwinning de koppositie tijdelijk verstevigen en zal er alles aan doen om Real Madrid voor te blijven in Spanje. Blind verliet Bayern München om aan de slag te gaan in Catalonië en de rest is geschiedenis: een half seizoen later is de back onmisbaar voor de titelkandidaat en speelt de Nederlander vrijwel elke minuut.

In de laatste vier duels heeft Blind besloten om zijn doelpuntenconto flink op te voeren: door goals tegen Atlético Madrid, Elche en Rayo Vallecano staat de teller op drie goals in de laatste vier wedstrijden. Girona zal uit de startblokken willen schieten tegen laagvlieger Sevilla en rekent ook op Blind: scoort de verdediger wederom? Dan pak je maar liefst veertien keer je inleg bij Unibet! Speel mee en pak de torenhoge odd van 14.00!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust