Hoge odd voor zege Hercules tegen Cambuur

Hercules na uitschakelen van Ajax vol zelfvertrouwen richting affiche met Cambuur

25 januari om 12:30
Laatste update: 25 januari om 12:39

ADVERTORIAL - USV Hercules wist op 21 december de grootste bekerstunt ooit te bewerkstelligen door Ajax uit te schakelen. De Utrechtse amateurclub staat vanavond tegen SC Cambuur in de TOTO KNVB Beker en zal vol zelfvertrouwen aan het duel beginnen. Bij TOTO kan je meespelen voor een nieuwe stunt van de ploeg die menig voetbalhart heeft veroverd! 

Bekerrevelatie moet voor volgende stunt zorgen

USV Hercules en doelpuntenmaker Tim Pieters waren in december plots nationaal nieuws: de ploeg versloeg Ajax met 3-2 en zorgde voor misschien wel de grootste stunt ooit in de TOTO KNVB Beker. De Utrechters nemen het deze keer op tegen Cambuur en het zal bij de Leeuwarders toch enigszins voor spanning zorgen.

Een overwinning van Hercules in reguliere speeltijd levert je maar liefst zes keer je inleg op. Bereikt Cambuur na een verlenging de kwartfinales? Dan pak je een quotering van 25.00

Afgelasting kwam trainer goed uit

Cambuur en Hercules zouden eigenlijk op 18 januari aftrappen, maar wegens weersomstandigheden en een slecht veld werd het duel verplaatst. Trainer René van der Kooij erkent dat de afgelasting hem en zijn ploeg niet verkeerd uitkwamen, aangezien Hercules niet kon trainen. Nu is het een week later en staat de amateurploeg uit Utrecht klaar om de volgende stunt te bewerkstelligen!

Tegen Ajax wist Hercules maar liefst veertien schoten te lossen, waarvan er zeven op doel belandden. Bovendien vielen er vijf treffers in de wedstrijd. Weten allebei de ploegen te scoren en wint Hercules? Dan pak je maar liefst acht keer je inleg! Een 1-0, 2-0 óf 3-0 zege van Hercules levert je bovendien een quotering van 14.50 op. Na de stunt op Ajax is alles mogelijk! 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust