Metgod verwacht aanvallende versterkingen voor Feyenoord

Metgod hoopt op versterking voor Feyenoord: 'Met alle respect, geen goed teken'

12 januari om 12:19
Laatste update: 12 januari om 12:49

Als het aan John Metgod ligt, versterkt Feyenoord zich deze winter op aanvallend gebied. Volgens het clubicoon zijn met name de vleugelpositities een pijnpunt voor Arne Slot. 

"Het zal er natuurlijk van afhangen of ze allemaal blijven", doelt Metgod op de vleugelspelers van Feyenoord. "Aan de flanken heb je voorin wel dat daar regelmatig wordt gewisseld. Dat is natuurlijk geen goed teken en geeft vaak aan dat je nog zoekt naar de juiste invulling van de poppetjes. Ik kan me voorstellen dat ze voorin kijken, met alle respect", stelt het clubicoon van de Rotterdammers in gesprek met VoetbalNieuws

"Ivanušec zou ongetwijfeld een goede speler zijn, maar na zijn blessure is het niet wat het daarvoor was." Of dat te maken heeft met de blessure van de Kroaat, durft Metgod niet te zeggen. De zomeraanwinst van Feyenoord kwam vooralsnog in vijftien duels tot twee doelpunten en één assist.

Metgod kan zich goed voorstellen dat het geschuif op de flanken voor frustratie zorgt bij Slot. "Ik kan mij voorstellen dat je als trainer zijnde zoekt naar spelers waar je van overtuigd ben dat ze een meerwaarde zijn voor het elftal. Dat je min of meer voor een vaste invulling kan gaan. Dat is wat betreft voor de rest van het team wel het geval, maar in de aanval op de flanken zitten nog wel wat vraagtekens."