Dest houdt opties open bij PSV

PSV wil langer door: 'Leuk om te horen, maar nog te vroeg om over te hebben'

4 januari om 19:52
Laatste update: 4 januari om 19:58

Sergiño Dest vindt het nog te vroeg om te spreken over zijn toekomst. PSV wil de koopoptie in het contract van de 23-jarige vleugelverdediger, die nog onder contract staat bij FC Barcelona, graag lichten.

Dat liet technisch directeur Earnest Stewart voor de jaarwisseling al doorschemeren in Rondo. "De lijn der verwachting is dat we daar wat mee gaan doen", sprak hij toen. Ook een langer verblijf van Malik Tillman staat op het wensenlijstje van PSV. Hoe Tillman tegen de situatie aankijkt, is nog niet bekend. Dest lijkt zijn opties in ieder geval open te houden. 

"Ik vind het leuk om te horen dat ze dat willen doen", reageert Dest tegenover ESPN vanuit het trainingskamp van de Eindhovenaren. "Maar uiteindelijk vind ik het nu nog te vroeg om het daarover te hebben. Er kan nog heel veel gebeuren."

Dest wil sowieso kampioen worden met PSV, de beker winnen en heel ver komen in de Champions League. "We zijn goed op weg als team en kunnen records breken. Ik ben niet gefocust op waar ik volgend jaar speel. Ik focus mij op dit seizoen en wil een uitzonderlijk seizoen neerzetten met dit team."