Steijn begin januari in tv-programma na Ajax-ontslag

Buitenspel: Steijn in januari voor eerst na Ajax ontslag te zien in tv-programma

22 december 2023 om 16:49
Laatste update: 22 december 2023 om 17:16

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Steijn voor het eerst op tv na Ajax-ontslag
Maurice Steijn reageerde na zijn ontslag bij Ajax nog niet, maar de kans is zeer groot dat daar binnenkort verandering in gaat komen. De coach is volgens Televizier één van de gasten in het RTL4-programma Casa di Beau. In de show is Steijn samen met Ruben Nicolai en Gordon te gast in de eenmalige wintereditie. Beau van Erven Dorens doet in het programma diepteinterviews met zijn gasten, op een locatie in het buitenland.

Voor Steijn was het een turbulent seizoen tot nu toe. Eind oktober werd de coach ontslagen bij Ajax na de dramatische seizoensstart. Sindsdien sprak hij dus niet openbaar over de situatie in Amsterdam. Steijn maakte in ieder geval het dieptepunt van afgelopen donderdag niet mee, toen er in de KNVB Beker werd verloren van derdedivisionist USV Hercules.