Wedden op een doelpunt van Saibari voor PSV tegen FC Twente

Waarom PSV-speler Saibari zal balen dat de winterstop na Twente-thuis een feit is

21 december 2023 om 10:00

ADVERTORIAL - PSV neemt het vanavond in de KNVB beker op tegen FC Twente. De Eindhovenaren strijden voor een winstrecord in de Eredivisie, overwinteren in de Champions League en willen nu ook actief blijven in het bekertoernooi. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! Tijdens deze preview speciaal aandacht voor Ismael Saibari, die de laatste weken boven zichzelf uitstijgt. 

Basis sinds Feyenoord-uit

Saibari speelde de eerste seizoenshelft voornamelijk een rol als invaller bij PSV, maar sinds de uitwedstrijd in de competitie tegen Feyenoord heeft hij een basisplaats te pakken. De Marokkaan heeft een aanvallende rol op het middenveld te pakken waar de laatste tegenstanders vrijwel allemaal geen antwoord op hadden. 

Zo was Saibari met een diepe loopactie de man bij de openingstreffer in De Kuip, werd hij tot man van de wedstrijd gekroond in de Champions League tegen Arsenal en had hij met een goal en assist een belangrijk aandeel in de met 0-4 gewonnen wedstrijd bij AZ. De conclusie: Peter Bosz kan langzamerhand echt niet meer om Saibari heen zou je zeggen. Saibari komt er dus net lekker in, maar na vanavond is de winterstop ook voor hem een feit.

De odd

Unibet gelooft in nieuw succes van Saibari in het duel met Twente. De bookmaker heeft een odd van 2.80 beschikbaar gesteld voor één doelpunt van Saibari in combinatie met een overwinning in de reguliere speeltijd van PSV. De odd is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust