Wedden op de bekerwedstrijd tussen Spakenburg en Excelsior

Eredivisie-killer Spakenburg slijpt messen voor thuisduel met Excelsior in beker

19 december 2023 om 18:00
Laatste update: 19 december 2023 om 17:33

ADVERTORIAL - De laatste wedstrijden in de Eredivisie zijn al gespeeld, maar om het kalenderjaar echt af te sluiten staat er nog een bekerronde op de planning. Vanavond komt onder andere Eredivisie-doder Spakenburg in actie tegen Excelsior. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL!

Eredivisie-clubs vrezen voor Spakenburg

De naam Spakenburg doet bij veel clubs uit de Eredivisie de rillingen over het lijf lopen. Afgelopen seizoen schakelde de amateurclub met FC Groningen en FC Utrecht twee clubs uit de hoogste nationale divisie uit. In de Euroborg werd het toen 2-3, terwijl er in de Galgenwaard zelfs 1-4 op het scorebord stond. In de halve finale tegen PSV ging het destijds op het nippertje fout (1-2), maar dat het op sportpark de Westmaat kan spoken staat vast.

Wederom een topseizoen voor Spakenburg

Ook dit seizoen gaat het Spakenburg voor de wint. De club uit het vissersdorp gaat aan kop in de tweede divisie, het hoogste amateurniveau van Nederland, met zeven punten voorsprong op nummer twee Quick Boys. Ook in het bekertoernooi  werd de eerste profclub alweer uitgeschakeld. Helmond Sport ging door twee goals van Spakenburg in de blessuretijd met 3-1 onderuit.

De odds

Vanavond is Excelsior de tegenstander. De Rotterdammers hebben al sinds 7 oktober geen wedstrijd meer gewonnen in de Eredivisie. Gaat Spakenburg het flikken om in eigen huis Excelsior uit te schakelen? Voor een overwinning in de reguliere speeltijd staat een odd van 4.00 bij JACKS.NL. De bookmaker heeft een andere odd van 3.50 voor wanneer Spakenburg de volgende ronde haalt, waarbij ook plaatsing na verlenging en strafschoppen meetelt.

Klik hier om de weddenschappen rondom Spakenburg - Excelsior te spelen bij JACKS.NL!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust