Reijnders leidt AC Milan naar zege

Uitblinkende Reijnders leidt Milan naar zege met prachtige goal en voorassist

17 december 2023 om 14:32

Een uitblinkende Tijjani Reijnders heeft AC Milan zondag bij de hand genomen in het Serie A-duel met Monza. De voormalig middenvelder van AZ maakte op schitterende wijze zijn eerste doelpunt in San Siro en tekende ook nog voor een fraaie voorassist.

Reijnders brak al na drie minuten de ban. Hij kreeg de bal op het middenveld, zette een solo in waarbij hij meerdere tegenstanders passeerde en rondde succesvol af: 1-0. Voor de Oranje-international was het zijn tweede competitiedoelpunt van het seizoen, nadat hij eerder de trekker overhaalde in het uitduel bij Lecce.

AC Milan kwam niet meer in de problemen na die bliksemstart. Wel viel Tommaso Pobega al snel geblesseerd uit, maar zijn vervanger Jan-Carlo Simic luisterde zijn debuut op met de 2-0. Een kwartier voor tijd eiste Reijnders andermaal een hoofdrol op. Hij vond met een fraaie pass Olivier Giroud, die Noah Okafor in stelling bracht: 3-0. 

AC Milan staat nu derde met een achterstand van zes punten op koploper Internazionale. De stadgenoot komt nog wel in actie.

Bekijk hieronder de hoofdrollen van Reijnders bij de 1-0 en 3-0: