Geen transfergeweld komende winter bij PSV

Winters transfergeweld voor PSV? 'Club wil per se kampioen worden'

17 december 2023 om 12:22
Laatste update: 17 december 2023 om 12:24

Voor PSV lijkt er niet veel transfergeweld plaats te vinden tijdens de komende winterse transferperiode. Naast het feit dat de Eindhovenaren geen versterkingen op het oog hebben, zijn ze ook niet van plan basisspelers te verkopen.

Tijdens de winterstop reist PSV af naar Zuid-Spanje voor een trainingskamp in Estepona. Trainer Peter Bosz wil hier de basis leggen voor een goede tweede seizoenshelft. 'Of daarin nog veel transfergeweld plaatsvindt, is nog koffiedik kijken', schrijft Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad.

'PSV-directeur Earnest Stewart heeft eerder al aangegeven geen fan te zijn van veel ingrepen in de winter, al hield hij wel de mogelijkheid open dat PSV vooruitlopend op de zomer een of meer stappen zet', aldus Elfrink. Ook is de club niet van plan huidige kernspelers te verkopen. Ook op forse aanbiedingen wordt in principe 'nee' gezegd, want de club wil 'per se kampioen worden.' 'Wel kunnen misschien enkele spelers vertrekken die weinig uitzicht hebben op speeltijd.'

PSV speelt zondagavond om 20:00 uur in Alkmaar tegen AZ. De Eindhovenaren hopen de perfecte score in de Eredivisie te behouden en kunnen het eigen record uit 1987/1988 evenaren.